ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ)

Τραπεζικός Υπάλληλος - Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου - Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ

Ο Στέλιος Βοργιάς έχει καθιερωθεί στο Ν. Ηρακλείου, για τους μεγάλους αγώνες του για τα δικαιώματα των Εργαζομένων αλλά και για τη στήριξή του και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως οι αγρότες  και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1969, είναι παντρεμένος  και πατέρας δύο παιδιών.

Φοίτησε στην Σχολή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά και εργάζεται στην Παγκρήτια Τράπεζα.

Προσλήφθηκε στην Τράπεζα τον Αύγουστο του 1998, στη Διεύθυνση Μηχανογράφησης και διετέλεσε Υπεύθυνος των Μηχανημάτων Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ’s).

Από το 2014 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Συμμετέχει από το 2015  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης, ενώ εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ, στην Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης του ΟΑΕΔ.

Συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας  Τράπεζας από τον Μάρτιο του 2019 μέχρι και το 2021, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Μεγάλη η κοινωνική δράση του, με στήριξη, σε ανθρώπους που χρειάστηκαν  βοήθεια και ιδιαίτερα παιδιά, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας και σε συλλόγους με κοινωνική δράση.

Ο Στέλιος Βοργιάς είναι άνθρωπος που αγωνίζεται καθημερινά για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, με μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική δράση, στέκεται δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ