ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Αστυνομικός

Γεννηθείσα στα Χανιά το 1972 από Χανιώτες γονείς. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα Χανιά και αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Χανίων. Εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων Αμαρουσίου στην Αθήνα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τοποθετήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και στο Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας όπου υπηρέτησε για 10 συνεχόμενα έτη. Στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων της μετείχε σε Διεθνείς εκθέσεις της Τροχαίας Αττικής. Επιπλέον, συμμετείχε σε υπηρεσιακές εκπαιδεύσεις σε θέματα Άμυνας και Εγκλημάτων.

Στη συνέχεια, μετατέθηκε στα Χανιά, όπου τοποθετήθηκε σε μάχιμες θέσεις, υπηρετώντας έως και σήμερα στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας με υπευθυνότητα και επιδεικνύοντας τον μέγιστο σεβασμό στον πολίτη.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα της τοπικής κοινωνίας του Ακρωτηρίου, ξεκίνησε την ενασχόληση με τα κοινά και την τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2014. Εξελέγη Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αρωνίου, θέση την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Από τη θέση αυτή μερίμνησε για τη διοργάνωση πληθώρας, κατά καιρούς, δράσεων που είχαν σαν στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων της περιοχής όπως :

-Η ανάπλαση και ανάδειξη του πάρκου των Ανεμόμυλων.

-Η προώθηση αξιοποίησης του ποδηλατοδρομίου στα Καθιανά Ακρωτηρίου.

-Το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τη στήριξη των αναγκών του Γηροκομείου Χανίων.

Με ενσυναίσθηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη προασπίζεται το «εμείς πάνω από το εγώ», ώστε με την αρμονική συνδρομή όλων να κάνουμε την Κρήτη μας ακόμη καλύτερη.

Είναι έγγαμη με έναν γιο.

  • Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ