ΣΤΑΘΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εκπαιδευτής Οδηγών

Γεννήθηκε το 1978 στις Μοίρες Ηρακλείου. Έλκει την καταγωγή του από το χωριό Γαλιά Ηρακλείου. Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις Μοίρες. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μπαριτάκη από τα Σκούρβουλα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και της Σχολής Εκπαιδευτών Οδηγών.
Το 2001, έπειτα από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ), εργάστηκε σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Χερσονήσου και της Ελούντας, όπου και βίωσε από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του τουριστικού μας τομέα, αλλά και τις παθογένειες του κλάδου.
Το 2006 ίδρυσε ιδιόκτητη Σχολή Οδηγών στις Μοίρες, όπου και εργάζεται έκτοτε.
Το 2011 απέκτησε την άδεια του Ασφαλιστικού Συμβούλου, εξασκώντας παράλληλα με το επάγγελμα του Εκπαιδευτή Οδηγών και αυτό του Ασφαλιστικού Πράκτορα.
Λόγω της καταγωγής του από αγροτική οικογένεια και την αγάπη του για τον πρωτογενή τομέα διατηρεί θερμοκηπιακές καλλιέργειες και ελαιοκαλλιέργειες.
Το 2016 αναλαμβάνει την προεδρία του Α.Ο Δόξα Γαλιάς και όντας στο «τιμόνι» της ομάδας για δύο χρόνια, διοργανώνει για πρώτη φορά στη Μεσαρά,  το Παμεσαρίτικο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Αλεβιζάκη, με 30 συμμετοχές ομάδων από όλη την Κρήτη. Το τουρνουά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα διατέθηκαν στον Σύλλογο ΑΜΕΑ «Το Μέλλον».
Το 2019 εκτίθεται για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και καταφέρνει να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Φαιστού.
Εξελέγη Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, καθώς και Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Επίσης, το 2019, έπειτα από την πολύχρονη ενασχόλησή του με την ψαλτική τέχνη, χειροθετήθηκε ως «Αναγνώστης» από τον τότε Μητροπολίτη Κνωσού και νυν Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομο.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά, ανέπτυξε πλούσια ανθρωπιστική και φιλοζωική δράση, καθώς πρωτοστάτησε στη συλλογή τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού για τους πυρόπληκτους των πυρκαγιών της Εύβοιας το 2021, ενώ συνέδραμε αποφασιστικά στη συλλογή ζωοτροφών και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τα ζωάκια των πυρκαγιών του 2021, με αποστολές σε Αττική και Εύβοια.
Επίσης, διοργάνωσε, τόσο ατομικά αλλά και συλλογικά, συλλογή τροφίμων και ιματισμού για βοήθεια των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής.
Το 2023 έλαβε την απόφαση να εκτεθεί στις Περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη για τις οποίες ζητεί να τον στηρίξετε με την ψήφο σας.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ