ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΒΛΗΣΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

Εκπαιδευτικός

Είναι η Σταυρίδου Βλησίδη Σταματία και κατοικεί στην Κουντούρα του Δήμου Καντάνου -Σελίνου.

Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Βλησίδη που δραστηριοποιείται στον χώρο της επιχειρηματικότητας. Έχει δύο γιους, τον Παναγιώτη, απόφοιτο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον Γιώργο, φοιτητή στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, με διδακτική εμπειρία πολλών ετών, ενώ από το 2009 έως και το 2014 διετέλεσε Διευθύντρια του Γυμνασίου Παλαιόχωρας και τις σχολικές χρονιές 2020-2023 Διευθύντρια του ΓΕΛ Παλαιόχωρας και τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ Χανίων  από το 2020 έως και σήμερα.

Παράλληλα με την εκπαιδευτική της πορεία έχει ενεργή δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Καντάνου –Σελίνου κατά τα έτη 2014-2017 και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τα έτη 2019-2021, διευκολύνοντας την επίλυση πολλών και σημαντικών τοπικών θεμάτων που άπτονταν των αρμοδιοτήτων της. Συμμετείχε ενεργά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο, αναβαθμίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, στηρίζοντας τους θεσμούς και τους πολίτες.

Τρεις είναι οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους πορεύεται – όραμα, ευσυνειδησία, συνεργασία.  Όραμα για ένα καλύτερο αύριο,  συνεργασία με στόχο τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα και ευσυνειδησία, καθώς ο καθένας από εμάς αφήνει το δικό του ηθικό αποτύπωμα στην κοινωνία στην οποία ζει και βιώνει καθημερινά.

Μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη με πίστη στις αξίες της προσφοράς και της προόδου, με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, δεσμεύεται για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων.

  • Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ