ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, Απόφοιτος Οικονομικών, Στέλεχος ΣΥΦΑΧ, Πρόεδρος Μινώταυρου Μουρνιών

Ο Γιάννης Σπυριδάκης, ετών 47, Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, Αντιπρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης ΚΥΔΩΝ, Πρόεδρος ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ, Πρόεδρος Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Χανίων , απόφοιτος Διοίκησης και Οικονομιας Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης, με γνώσεις αγγλικών και γερμανικών. Στέλεχος επιχειρήσεων, επί 17 χρόνια στέλεχος εμπορικού στον ΣΥ.ΦΑ. ΧΑΝΙΩΝ .
Γιος του Γιώργου Σπυριδάκη από τις Βρύσες Αποκορώνου και της Στέλλας Πολιουδάκη από τις Μουρνιές, με καταγωγή από την Σαρακίνα Σελίνου. Παντρεμένος με τη Μιράντα Κουμαδωράκη και πατέρας δύο αγοριών, του Γιώργου και του Μανώλη .
Με έντονη δραστηριότητα επί σειρά ετών σε συλλογικότητες και σωματεία, με πλούσια συνδικαλιστική δράση και τρεις θητείες στην προεδρία του Συλλόγου Φαρμακο-υπαλλήλων και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χανίων.
Ως εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος, με ενεργό παρέμβαση και συμμετοχή σε έργα και δράσεις της ευρύτερης περιοχής του πρώην δήμου Ελ. Βενιζέλου και αθλητικών δράσεων διεθνούς ακτινοβολίας αλλά και ουσιαστική παραγωγική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και την οικονομική επιτροπή κατά τα έτη 2019-22.
Φιλοδοξεί συμμετέχοντας στην παράταξη του σημερινού και αυριανού περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, να συμβάλει στην προώθηση και περαιτέρω εξέλιξη, θεμάτων παιδείας, αθλητισμού, εργασίας, νεολαίας και τοπικής ανάπτυξης για τα Χανιά και την Κρήτη μας.

  • Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ