ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗ ΧΑΡΚΙΟΛΑΚΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΕΛΠΙΔΑ)

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Είναι η Ελπίδα Σουργιαδάκη του Νικολάου, Μηχανολόγος Μηχανικός, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Κωσταντίνου Χαρκιολάκη.

Γεννήθηκε το 1987 στο Λασίθι, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον τόπο της, την Ιεράπετρα.

Αγαπά αυτόν τον τόπο και επέλεξε να στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, αξιολογώντας το σημαντικό του έργο στο νησί αλλά και το κοινό τους όραμα για το μέλλον αυτού του τόπου.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε εκ του γονεϊκού της ρόλου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου όπου φοιτά η κόρη της, έχοντας τη θέση της Γραμματέως του ΔΣ.

Ως νέα γυναίκα και μητέρα δηλώνει παρούσα ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα αλλά και να σχεδιάζουμε το μέλλον,  με πρωταρχικό γνώμονα την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους μέσα στις εκπαιδευτικές δομές της περιοχής της.

Ως επαγγελματίας, με όρεξη για δουλειά και δημιουργία, συντάσσεται με τις προτεραιότητες του νυν Περιφερειάρχη, ώστε η Κρήτη μας να αναδειχθεί σε Περιφέρεια πρότυπο στη Μεσόγειο και την Ευρώπη.

Θέτοντας ως στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη που θα φτάσει σε κάθε πόλη και χωριό του νησιού μας, με έργα και δράσεις που θα υποστηρίξουν τον πρωτογενή τομέα στο Νομό Λασιθίου.

Το Λασίθι πρέπει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον τομέα της αγροτικής επιχειρηματικότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στηρίζοντας τις συνέργειες και την εξωστρέφεια.

Παράλληλα με την ενίσχυση  της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, υποστηρίζει τη δημιουργία μιας νέας γενιάς οικονομικών δραστηριοτήτων, που θα στηρίξουν τον τόπο και θα κρατήσουν τους νέους στο νησί.

  • Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ