ΣΑΡΡΗ ΜΠΑΛΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Καλαμωτή της Χίου, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και οι δύο γονείς της. Από το 2008 ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο.

Είναι παντρεμένη με τον Μπαλάση Γιώργο, ανώτερο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, τη Νεκταρία, τον Σταύρο και τη Γεωργία. Το 2020 κι εντελώς ξαφνικά έχασαν την 17χρονη Νεκταρία τους, έσωσαν όμως 5 ανθρώπους αφού προχώρησαν σε δωρεά οργάνων.

Από το 1993 μέχρι και το 2008 υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες της Ασφάλειας, όπως η Δίωξη Ναρκωτικών, η Κρατική Ασφάλεια, το Ηθών, η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, σε Αστυνομικά Τμήματα αλλά και σε επιτελικές, όπως η Έκδοση Διαβατηρίων του Αρχηγείου και το Επιτελείο της Ν/Α/ Αττικής. Στο ενεργητικό της υπάρχουν έπαινοι αλλά και ηθικές αμοιβές. Το 2008 μετατέθηκε στο Ρέθυμνο όπου και υπηρέτησε στην Τροχαία, το Αστυνομικό Τμήμα, την Ασφάλεια και τα τελευταία 8 χρόνια στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.

Νιώθει περήφανη που έχει συμβάλει στον οδηγό μεταμοσχεύσεων που έχει εκδοθεί από το Ίδρυμα Ωνάση και οι πρώτες σελίδες του αναφέρονται στη δωρεά οργάνων της Νεκταρίας της.

  • Π.Ε ΡΕΘΥΜΝΟΥ