ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Επιχειρηματίας

Αν και γεννημένη στην Αθήνα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά, και διαμένει στον Άγιο Νικόλαο, στον νομό Λασιθίου,  τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης, παλαιότερα διέμενα στο Ρέθυμνο, εργαζόμενη πάντα στον Τουρισμό.

Είναι υποψήφια Διδάκτωρ, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού των τουριστικών επιχειρήσεων. Επίσης, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στην Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων, με έμφαση στο Marketing Υπηρεσιών. Για 25 και πλέον χρόνια υπηρετεί τον τομέα του Τουρισμού, τόσο ως Διευθυντικό στέλεχος σε γνωστά ξενοδοχεία πέντε αστέρων, όσο και ως Εκπαιδεύτρια, στη Σχολή του Υπουργείου Τουρισμού ΑΣΤΕΚ, στον Άγιο Νικόλαο.

Είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου.  Συμμετέχει με εισηγήσεις σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια Ξενοδοχειακής Διοίκησης. Τελευταία δραστηριοποιείται  επιχειρηματικά  στον Άγιο Νικόλαο.

Την διακρίνει το αίσθημα της προσφοράς, και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στη φροντίδα της γυναίκας, και του παιδιού.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ίδια, η πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης, κυρίου Σταύρου Αρναουτάκη να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

«Γιατί η Κρήτη είναι τρόπος και τόπος να ζεις.  Για την Κρήτη μας και τους ανθρώπους της, συνεχίζουμε».

  • Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ