ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ιατρός Ακτινολόγος

Γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στην Κασταμονίτσα, ολοκληρώνοντας δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Καστέλι Πεδιάδας. Έλκει την καταγωγή του από το Αηδονοχώρι του Δήμου Μαλεβιζίου, είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Πλευράκη και πατέρας δύο παιδιών.

Σπούδασε ιατρική με ειδικότητα στην ακτινολογία και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση των Μονάδων Υγείας. Έχει εργαστεί στο Ε.Σ.Υ. (Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου , Γ.Ν. Ηρακλείου Βενιζέλειο) και από το 2016 λειτουργεί το ιατρείο υπερήχων Ακτίδα στο Αρκαλοχώρι.

Το 2006 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος, αναλαμβάνοντας Πρόεδρος του Νομαρχιακού Οργανισμού Πολιτισμού και Επιμόρφωσης, καθώς και Εντεταλμένος Σύμβουλος για Θέματα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.

Από το 2011 έως και το 2019 διετέλεσε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και Υπεύθυνος των Κινητών Μονάδων Πρόληψης Μαστογραφίας και Οδοντιατρικής. Είναι επικεφαλής του προγράμματος ΄΄ΖΩΗ΄΄ για την προμήθεια και λειτουργία 250 απινιδωτών και τη δημιουργία κινητής καρδιολογικής μονάδας πρόληψης. Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, έχει τοποθετηθεί Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ