ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΚΑΡΑΒΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

Δ.Σ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Προϊσταμένη ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Ρεθύμνου

Η Αντωνία Παπαδάκη είναι Προϊσταμένη του Εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος Κρήτης και Δωδεκανήσων στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και Τεχνική Υπεύθυνη του διαπιστευμένου εργαστηρίου.

Ως Μέλος στις Επιτροπές Παραβάσεων και Προστίμων έχει συμβάλει στην καταπολέμηση  των παράνομων «ελληνοποιήσεων» εισαγόμενων κρεάτων στους τέσσερις νόμους της Κρήτης.

Aποφοίτησε από τον Τομέα Γεωργικών Βιομηχανιών Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002. Πραγματοποίησε τη δια-τμηματική μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Βιοηθική το 2010. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Ιατρικής στην Επιδημιολογία και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης το  2016. Το ερευνητικό αντικείμενο της διατριβής της αφορούσε τους δείκτες γενοτοξικότητας στην προσχολική ηλικία σε σχέση με τους επίμονους οργανικούς ρύπους κατά την εγκυμοσύνη με στατιστικά σημαντικά ευρήματα.

Εργάστηκε ως Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου σε αλλαντοβιομηχανία στο Ρέθυμνο από το 2003 έως το 2006.

Διετέλεσε Μέλος της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού Δήμητρα (2019-2022).

Διδάσκει στα προγράμματα κατάρτισης νέων αγροτών για την ποιότητα του γάλακτος και τα προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ από το 2016 έως και σήμερα.

Από το 2004 είναι Πρόεδρος του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου και από το 2021 Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Τα τελευταία 4 χρόνια διοργανώνει το καθιερωμένο Διεθνές Παιδικό Τουρνουά Πάλης στο Ρέθυμνο.

Είναι σύζυγος του προπονητή πάλης Μανώλη Καραβάνου και μητέρα δύο παιδιών, της Βασιλικής και του Νίκου.

 

  • Π.Ε ΡΕΘΥΜΝΟΥ