ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ)

Ελεύθερη Επαγγελματίας

Η Χρύσα Παπαδάκη γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει καταγωγή από Αγία Πελαγία Ηρακλείου. Το κύριο ενδιαφέρον της είναι η ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη και ειδικότερα, η ανάπτυξη των θεματικών μορφών και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί.

Σπουδές

Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Ηρακλείου.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με κατεύθυνση στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής, Κριτική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών» στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ολοκληρώνει το δεύτερο μεταπτυχιακό της πάνω στην «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού» στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Τέλος, έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων και workshops σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πάνω στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Ισότητα στον Εργασιακό Χώρο, Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό και StartUp, Διαχείριση Ποιότητας, Τεχνικές Επικοινωνίας και Marketing, Γυναίκες στον Εργασιακό Χώρο, Ανάπτυξη Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και του Θρησκευτικού Τουρισμού στην Κρήτη.

 

Εργασιακή Εμπειρία

Έχει εργασιακή εμπειρία σε επιχειρήσεις αλλά και διδακτική εμπειρία στον τουριστικό τομέα. Συγκεκριμένα, έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία πολλών αστέρων σε διάφορα μέρη της Κρήτης ως υποδοχή, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αλλά και ως υπεύθυνη διαφόρων τουριστικών εκθέσεων και event. Ενδεικτικά αναφέρονται η προϋπηρεσία της στην Ξενοδοχειακή Επιχείρηση “Out of the Blue, Capsis Elite Resort 5*” στην Αγία Πελαγία και στο Grecotel Amirandes ExclusiveResort 5* στις Γούβες Ηρακλείου και είναι ιδιοκτήτης και διαχειρίζεται Κατάλυμα Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων στην Αγία Πελαγία.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με τη διδασκαλία πάνω σε αντικείμενα του ευρύτερου τουριστικού τομέα. Συγκεκριμένα, ως εκπαιδευτικός σε Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σε ΚΕΚ και σε ΙΕΚ του Ηρακλείου, του Αγίου Νικολάου, των Χανίων και του Ρεθύμνου και σε άλλες εκπαιδευτικές δομές ενηλίκων  με την Ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» και «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού». Επίσης, έχει διδάξει στις Σχολές Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού στην Κρήτη.

Τέλος, είναι Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας, μέλος της Ένωσης FILOXENIA – Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων Νομού Ηρακλείου, μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) και μέλος της Επιτροπής Δικτύου Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ