ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ)

Χειρούργος Οδοντίατρος

Ονοµάζεται Μαρία Ευαγγελία (Μαριλία) Νταουντάκη, γεννήθηκε στα Χανιά, µε καταγωγή τα Μαράλια του Δήµου Καντάνου-Σελίνου (πρώην Ανατολικό Σέλινο). Είναι παντρεµένη µε τον Μιχάλη Κλωνιζάκη και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, κόρη του Ιωάννου Σταύρου Νταουντάκη και της Ιωάννας Γεωργίου Παπαδοµανωλάκη.

Είναι χειρουργός Οδοντίατρος, απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Universitea de medicina si farmacie GRIGORE T. POPA, Iasi, του Ιασίου Ρουµανίας. Έχει παρακολουθήσει πολλά µετεκπαιδευτικά πρακτικά σεµινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, µεταξύ αυτών “Masterclass in Aesthetic Dentistry, Ενδοδοντία-Ενδοδοντική θεραπεία, Specialist Botox & Dermal Filler”.

Από το 2018 εργάζεται στο ιατρείο της στα Χανιά. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι µέλος επιστηµονικών και πολιτιστικών συλλόγων, όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μαραλίων “Ο Άγιος Σπυρίδωνας”. Κι αυτό γιατί αγαπά τον τόπο της και ενδιαφέρεται για τη διατήρηση της παράδοσης και Λαϊκού Πολιτισµού.

Με µεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συµµετέχει, για πρώτη φορά, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύµβουλος στον συνδυασµό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη “Για την Κρήτη µας συνεχίζουµε”.

Την εµπειρία που της λείπει, αναπληρώνει η αισιοδοξία, η όρεξη για δουλειά, η διάθεση για κοινωνική προσφορά. Ενωµένοι µε όραµα, πίστη, αλληλεγγύη θα ξεπεράσουµε τις δυσκολίες των καιρών, µε έναν στόχο: την ευηµερία, τη βιώσιµη ανάπτυξη, την πολιτιστική πρωτοπορία του νησιού µας, για την Κρήτη µας

  • Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ