ΝΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Ελεύθερη Επαγγελματίας

Είναι 35 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο όπου και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας.

Πατέρας της ήταν ο Σήφης Νταμπακάκης από την Ίμβρο Σφακίων και μητέρα της είναι η Βασιλεία-Κατερίνα Νταμπακάκη από το Χαράκι Μονοφατσίου.

Η Μαρία είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Μανιώρο από το Χουδέτσι Μονοφατσίου και πρόσφατα, έφεραν στον κόσμο τον γιο τους Μανώλη, που είναι 7 μηνών.

Σπούδασε Χρηματοοικονομικά και Ασφαλιστικά στον Άγιο Νικόλαο ενώ παράλληλα εργαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της. Μετά την αποφοίτηση της, εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις, παρεμφερείς με το αντικείμενο της, όπως στον Αγροτικό Συνεταιρισμό της Ένωσης Πεζών, σε γνωστό οινοποιείο με ειδίκευση στον οινοτουρισμό, σε λογιστικό γραφείο καθώς και στον κλάδο του τουρισμού σε μεγάλη ξενοδοχειακή και τουριστική εταιρία στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου έμενε για 3 συναπτά έτη.

Το 2015 δημιούργησε την πρώτη της εταιρία, SafeAccount, με αντικείμενο τις ασφαλιστικές υπηρεσίες και το Real Estate. Παράλληλα, το 2017 ίδρυσε την εταιρία CretaBNB καλύπτοντας το κενό στην εκμετάλλευση και διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων.

Διατηρεί και τις 2 επιχειρήσεις μέχρι και σήμερα, με επιτυχία.

Η Μαρία έχοντας ζήσει σε διάφορες γωνιές τις Κρήτης και σε συνδυασμό με την επιχειρηματική της δραστηριότητα έχει γνωρίσει την κουλτούρα της Κρήτης από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ