ΜΗΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)

Ιατρός Ογκολόγος – Παθολόγος

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο και κατάγεται από το Οροπέδιο Λασιθίου. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Δήμητρας και του Γιώργου.

Αριστούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας. Ειδικεύτηκε ως Ογκολόγος-Παθολόγος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με εξειδίκευση στον καρκίνο του μαστού στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κέντρο Καρκίνου στο Μιλάνο Ιταλίας, ως ερευνήτρια.

Εκπόνησε το ερευνητικό της έργο στη Μονάδα Κλινικών Μελετών της κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ και στο Εργαστήριο Βιολογίας του Καρκίνου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έως το 2015 υπηρέτησε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ως Επιμελήτρια του Ογκολογικού Τμήματος. Έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Σήμερα είναι Διευθύντρια του Ογκολογικού Τμήματος «Creta InterClinic – HHG group».

Από το 2019 ως Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Σταύρο Αρναουτάκη, διατελεί Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Είναι Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού-Διασύνδεσης με Φορείς και Οργανώσεις και Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουριστικής προβολής για την Π.Ε. Ηρακλείου.

Με πλούσιο συγγραφικό-διδακτικό έργο και συμμετοχή σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Ευρωπαϊκής (ESMO) και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας (ASCO).

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιά-ΖΩ», μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος και μέλος των Ευρωπαίων Νέων Αυτοδιοικητικών -European Local Leaders-ELL Group.

Ως μητέρα, ως ιατρός και ως ενεργός πολίτης, αγωνίζεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή για τα μικρά και τα μεγάλα  θέματα που απασχολούν την Κρήτη μας.

 

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ