ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΜΑΖΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

Μηχανολόγος Μηχανικός

Ονομάζεται Γιώτα Λαγουδάκη – Μαζανάκη, έχει σπουδάσει Μηχανολόγος-Μηχανικός και εξασκεί το επάγγελμά της, διατηρώντας επιχείρηση με τον σύζυγό της, Οδυσσέα Μαζανάκη, στον τομέα των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και των μηχανολογικών εφαρμογών.

Κατοικεί στη δημοτική κοινότητα Νεροκούρου, του πρώην δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου και έχει δύο παιδιά, μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ως εργαζόμενη μητέρα, με τις αξίες της υπευθυνότητας και της ενσυναίσθησης, επιθυμεί ένα καλύτερο μέλλον για την επόμενη γενιά. Οι φιλοδοξίες της, είναι τα Χανιά να ευδοκιμούν με ενότητα και πρόοδο. Τα ακαδημαϊκά της επιτεύγματα και η επαγγελματική της εμπειρία, την έχουν εφοδιάσει με τις ικανότητες επίλυσης σύνθετων προβλημάτων και τη διατύπωση καινοτόμων λύσεων.

Εξισορροπώντας τις απαιτήσεις της καριέρας και της οικογένειας, κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες στον νομό της. Έννοιες όπως η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής σε όλους τους τομείς, η ενεργή ενασχόληση με τα κοινά και η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν βασικούς πυλώνες στο όραμά της.

Η ολοκληρωμένη κατανόηση τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής σφαίρας, της επιτρέπουν να συνδέεται με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες και οι προσδοκίες του νομού της ακούγονται και αντιμετωπίζονται.

Με την στήριξή σας, ξεκινάει αυτό το μετασχηματιστικό ταξίδι για να οδηγήσετε μαζί τα Χανιά προς την ευημερία, την ενότητα και την πρόοδο. Η δέσμευσή της για τη βελτίωση της καθημερινότητας σας είναι ένας φάρος ελπίδας και μαζί μπορείτε να εργαστείτε για ένα ισχυρότερο και πιο ζωντανό μέλλον.

  • Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ