ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο με καταγωγή από το Καλό Χωριό Λασιθίου.
Ο πατέρας του, Γιώργος Κλώντζας ναυτικός και η μητέρα του, Ευπραξία Κλώντζα – Μανιαδάκη γεωργός.

Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λασιθίου.
Η έδρα του ως Οδοντίατρος  βρίσκεται πάντα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Είναι μέλος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.
Συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρίας Κλινικής Στοματολογίας (2000-2021) και του διεθνούς φήμης Καθηγητή Στοματολογίας Γεωργίου Λάσκαρη.
Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής υπήρξαν πολλές επιστημονικές εκδηλώσεις με τον πρωτότυπο συνδυασμό επιστήμης και μουσικής!

Εκπροσωπώντας το ΔΣ και τον Ο.Σ. Λασιθίου, τίμησαν και έκαναν επίτιμο  μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, τον Ελβετό Οδοντίατρο των λεπρών, Julien Grivel!

Διετέλεσε προϊστάμενος των ιατρικών υπηρεσιών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου, αρμόδιος του πολιτισμού και του τουρισμού.
Νομαρχιακός Σύμβουλος, Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού Νομαρχίας Λασιθίου και Πρόεδρος επί σειρά ετών, της ποδοσφαιρικής ομάδας του Καλού Χωριού.

Βραβευμένος τραγουδιστής από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και συνεργάτης των περισσότερων μεγάλων Ελλήνων συνθετών και τραγουδιστών.
Συμμετέχει πάντα ανιδιοτελώς, στα μουσικά δρώμενα των Δήμων.

Υπηρετεί τον τουρισμό και του προσεφέρθη το «κλειδί» της πόλης του Miami Beach (Μαϊάμι), από τον Δήμαρχο Κο Dan Gelber, αυτής της μοναδικής πόλης.
Διατηρεί σημαντική επιχείρηση με αντικείμενο τον θαλάσσιο τουρισμό.

Χαρακτηρίζεται ως ο πιο πολυτάλαντος και ενθουσιώδης συνεργάτης της DOMES RESORTS, ενός από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ελλάδας.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως όλα τα όμορφα αποτελέσματα προκύπτουν από σκληρή δουλειά με αφοσίωση, δοτικότητα, συνεχή προσπάθεια και πίστη στην επιτυχία!

Αποτέλεσε συνδετικό κρίκο μεταξύ του Δήμου Σητείας και της πόλης Montigo Bay της Τζαμάικα, για την αδελφοποίηση των δύο πόλεων.

Όλα τα χρόνια υπηρετεί πιστά την ΥΓΕΙΑ, τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Έχει έναν γιο, τον Γιώργο Κλώντζα, τεταρτοετή φοιτητή Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και με σημαντική ενασχόληση στον κλάδο της μουσικής.

  • Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ