ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Οικονομολόγος MSc - Λογιστής

Ο Μανώλης Καμπουράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο.

Με καταγωγή από το Κλήμα και το Τυμπάκι, αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Ηρακλείου. Το 2001 εισάγεται στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το πρώτο Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στα «Μαθηματικά της Αγοράς και της Παραγωγής», από τα Τμήματα Οικονομικής Επιστήμης και Μαθηματικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αργότερα, ολοκληρώνει  δεύτερο Μεταπτυχιακό Κύκλο Σπουδών στη Δημόσια Ελεγκτική Συνεργασία του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών και του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.).

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, διατηρεί λογιστικό γραφείο στο Ηράκλειο ενώ είναι και Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλη εμπορική επιχείρηση.

Έχει εργαστεί στο οικονομικό τμήμα της Sbokos Hotel Group, ενώ είναι και προϊστάμενος στο Οικονομικό Τμήμα του Επιστημονικού Σωματείου «Εταιρία Κρητικών Ιστοριών Μελετών-Ιστορικό Μουσείο Κρήτης».

Μιλάει Άριστα Αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη SingularLogic ERP, Epsilon και κάτοχος πτυχίων  ECDL & MOS.

Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών, ενώ εκπροσωπώντας την ΠΑΣΠ, συμμετείχε στα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης.  Το 2022 εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ.

Ασχολείται με την κρητική μουσική. Είναι παντρεμένος με την Κοινωνιολόγο και Καθηγήτρια Πιάνου Νίκη Παρασύρη και είναι πατέρας ενός κοριτσιού.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ