ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Εκπαιδευτικός Νοσηλευτικής- Καλλιτέχνης

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης, με καταγωγή από Ατσιπάδες και Ανώγεια και παντρεμένη με τον Τάσο Παπαδάκη, Πρόεδρο Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Είναι Εκπαιδευτικός Νοσηλευτικής Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης, κάτοχος πτυχίων Τμήματος Νοσηλευτικής και Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής, Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης στη Βιοηθική και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, απόφοιτη ΑΣΠΑΙΤΕ και ΠΕΣΥΠ (ΕΑΠ), με γνώση συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille και ξένων γλωσσών (Αγγλικά και Ιταλικά).

Επαγγελματικά έχει διατελέσει Νοσηλεύτρια Ογκολογικής και Αιματολογικής Κλινικής καθώς και Κλινικής Λοιμωδών Νοσημάτων στο Γ.Ν. Βενιζέλειο-Πανάνειο,  Επιμορφώτρια σε ΔΙΕΚ σε επαγγέλματα υγείας και Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες» σε Γενικό Πληθυσμό, Σχολική Νοσηλεύτρια σε Ειδικό Σχολείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Εκπαιδεύτρια Τυπικών και Άτυπων Φροντιστών Ηλικιωμένων «Προγράμματος «ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟΙ» της Περιφέρειας Κρήτης και ΕΛΜΕΠΑ.

Έχει συμμετάσχει στο Ερευνητικό Πρόγραμμα Θαλής για τη διερεύνηση της νόσου «Alzheimer» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και σε επιστημονικά συνέδρια και δημοσιεύσεις άρθρων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με βραβεύσεις εργασιών.

Επί σειρά ετών, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο τραγούδι συμμετέχοντας, ενεργά και αφιλοκερδώς, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες, συνεργασίες με επώνυμους μουσικοσυνθέτες, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Το  ερευνητικό της έργο και η εθελοντική της δράση αφορούν την εκπαίδευση, ψυχολογία, ογκολογία, βιοηθική, ανακουφιστική φροντίδα, Alzheimer, μουσική και κοινωνική πολιτική.

Είναι Μέλος Συλλόγων και Επιτροπών όπως, «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», Επιστημονικού Τομέα Ογκολογικής Νοσηλευτικής της ΕΝΕ, Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ηρακλείου «Αρετούσα», Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Ηρακλείου, Εθελόντρια Ε.Ε.Σ., Συλλόγου και Χορωδίας Μικρασιατών Ηρακλείου Κρήτης «ο Άγιος Πολύκαρπος».

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ