ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ)

Φυσικοθεραπευτής

Γεννηθείς στο Ρέθυμνο από Χανιώτες γονείς. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα Χανιά και στη συνέχεια, μετέβη για σπουδές στη Σχολή Αποκατάστασης  Κινήσεων (Κινησιοθεραπεία) στο VENAFRO της Ιταλίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ιταλία επέστρεψε στην Ελλάδα και φοίτησε στη Σχολή Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα. Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Επιστρέφοντας στα Χανιά δραστηριοποιήθηκε άμεσα στη Φυσικοθεραπεία, ακολουθώντας μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία έως και σήμερα.

Ως αθλητής κλασσικού αθλητισμού διετέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου Εφήβων και αργότερα, υπηρέτησε το ποδόσφαιρο ως καταξιωμένος ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας.

Υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού από πολλές θέσεις :

– Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Χανίων με καθήκοντα Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής.

– Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Χανίων με καθήκοντα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας.  Στο πλαίσιο αυτής της θητείας ολοκλήρωσε την οργανωτική δομή του κέντρου κακοποιημένων γυναικών και ξεκίνησε τη λειτουργία του η οποία συνεχίζεται επιτυχώς μέχρι και σήμερα στο πλαίσιο δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Χανίων.

– Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

– Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

– Μέλος Διοίκησης της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.

– Εκλεγμένο μέλος στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων.

– Αναπληρωτής Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) Χανίων. Αγωνίσθηκε με ιδιαίτερο ζήλο και πέτυχε τη βελτίωση της ασφάλειας και λειτουργικότητας των εγκαταστάσεων του Εθνικού σταδίου Χανίων, του κολυμβητηρίου και του σκοπευτηρίου Χανίων.

– Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Χανίων και μέλος του Δ.Σ. για 5 διαφορετικές θητείες.

  • Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ