ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Ελ. Επαγγελματίας

Ονομάζεται Φανουργάκης Γρηγόρης, του Νικολάου και της Χαρίκλειας, το γένος Κουμιανάκη.

Κατάγεται από τους Στόλους του Δήμου Γόρτυνας.  Γεννήθηκε το 1975 από αγρότες γονείς. Είναι παντρεμένος με τη Νοσηλεύτρια Χατζηδάκη Αδαμαντία από τις Γωνιές Μαλεβιζίου και έχουν μία κόρη.

Φοίτησε μέχρι τη δευτέρα Γυμνασίου στο Ασήμι, τρίτη Γυμνασίου και πρώτη Λυκείου στην Ιερατική σχολή της Τήνου και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην 35η Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο.

Σε ηλικία 17 χρονών γνώρισε τα αγαπημένα του αθλήματα, την πυγμαχία και το kick boxing, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Έφερε διακρίσεις σε Ελλάδα  και εξωτερικό. Τώρα είναι προπονητής στο Τμήμα Πυγμαχίας του ΟΦΗ  και στο Αθλητικό Σωματείο ΝΟΤΟΣ στο Ασήμι, το οποίο και  έχει ιδρύσει.

Ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται και με την καλλιέργεια της ελιάς. Αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πολυβραβευμένης και διεθνώς διακεκριμένης ομάδας Παραγωγών Αστερουσίων.

Είναι ιδιοκτήτης ταξί και μεταφέρω κατ΄ αποκλειστικότητα παιδιά με ειδικές ανάγκες, από τον Δήμο Γόρτυνας στο Ηράκλειο.

Έχει διατελέσει ταμίας στο Δίκτυο Συλλόγων Μεσαράς, είναι Μέλος στην Εθνοφυλακή (ΤΕΘ) Ηρακλείου, στον Παγκρήτιο Σκοπευτικό Σύλλογο,  στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και στον Σύλλογο Φίλων Μοτοσυκλέτας Κρήτης.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ