ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗ ΜΗΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

Δικηγόρος

Γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής την 5η Σεπτεμβρίου 1981. Μετακόμισε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1995. Σύζυγος του αστυνομικού, Κωνσταντίνου Μήλιου, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μάριο.

Πατέρας της είναι ο Δαριβιανάκης Ελευθέριος του Αντωνίου, ο οποίος εργάστηκε επί σειρά ετών στην ΚΥΔΕΠ (τέως παράρτημα του Υπουργείου Γεωργίας) και στην Περιφέρεια Κρήτης.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Κρήτης. Εργάζεται ως μάχιμη δικηγόρος στο Ηράκλειο Κρήτης από το 2010 έως σήμερα.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της αναδιάρθρωσης δανείων (στεγαστικών και επιχειρηματικών) και εξειδίκευση στο ΤραπεζικόΕμπορικό δίκαιο και τη ρύθμιση οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων.

Διατηρεί οργανωμένο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, επί της Λεωφόρου Έβανς αριθμ. 77, στον 4ο όροφο, με εξειδίκευση στο ΤραπεζικόΠτωχευτικόΑστικό δίκαιο και την αναγκαστική εκτέλεση.

Παρέχει συμβουλευτική και δικαστική υποστήριξη εταιρειών και φυσικών προσώπων.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα υπερχρέωσης και ρύθμισης οφειλών και συμμετέχει τακτικά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχει μεγάλη δικαστηριακή εμπειρία και έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε διαμεσολαβήσεις και εξωδικαστικές διαπραγματεύσεις ρύθμισης δανείων.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ