ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ)

Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο.  Είναι πατέρας δυο παιδιών, του Γιώργου και του Μαρίνου.

Ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο. Σπούδασε Οικονομικά.

Βρίσκεται για πολλά χρόνια στο πλευρό του Μανώλη Κεφαλογιάννη Ευρωβουλευτή Ν.Δ.,  ως Διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου.

Από το 2019 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, στην Π.Ε. Ηρακλείου. Είναι Μέλος στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, Μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ηρακλείου, Μέλος  του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης, Μέλος στην Τοπική Επιτροπή Διαχείρισης των Αστερουσίων (ΤΕΔΑ) για την Ένταξη των Αστερουσίων στο Παγκόσμιο Δίκτυο Αποθεμάτων Βιόσφαιρας της UNESCO, καθώς και σε άλλες Επιτροπές.

Η πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη να είναι εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Nομού Ηρακλείου στο Ενωτικό του ψηφοδέλτιο αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο. Η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του τον τιμά αλλά και τον γεμίζει ευθύνες. Στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη σήμερα συσπειρώνονται ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που έχουν έναν κοινό στόχο.  Ένα κοινό όραμα. Το καλό της Κρήτης μας. Την ανάπτυξή της προς όφελος όλων των συντοπιτών μας.

Μαζί ενωμένοι, για την Κρήτη μας, το Ηράκλειο, την ευημερία όλων των συντοπιτών  μας συνεχίζουμε. Διεκδικώντας για την Κρήτη αυτό που Αξίζει.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ