ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ (ΧΑΡΗΣ)

Υπάλληλος ΟΤΕ

Ονομάζεται Χαρίδημος Χριστοδουλάκης του Χαρίτωνος και της Ελένης το γένος Ρικουνάκη. Γεννήθηκε το 1986 στα Χανιά Κρήτης, όπου και διαμένει μόνιμα.

Το 2004 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αλικιανού. Διεκπεραίωσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα ως καταδρομέας στην 1η μοίρα Αλεξιπτωτιστών και λίγα χρόνια αργότερα, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού. Το 2018 απέκτησε το Πτυχίο Τεχνικού Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, ενώ πριν ένα χρόνο εισήχθη σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον Τομέα της Δημόσιας Διοίκησης.

Όσον αφορά στην επαγγελματική του εμπειρία, για αρκετά χρόνια διατηρούσε μαγαζί καφεστίασης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά και συγκεκριμένα, στο χωριό από το οποίο κατάγεται, τον Βατόλακκο Χανίων. Έπειτα, εργάστηκε ως αρχιτεχνίτης στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, ώσπου προσλήφθηκε ως senior sales στον όμιλο Ο.Τ.Ε., όπου εργάζεται μέχρι σήμερα.

Ως προς τη συλλογική του δράση προσπαθεί να δραστηριοποιείται και να βρίσκεται κοντά στον εργαζόμενο μέσα από την επαφή και την ενεργό δράση του στο εργατικό κέντρο Χανίων.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαρία Παπαδημητρίου και έχουν δύο κόρες, 4 και 6 ετών.

Η μέχρι σήμερα εκπαιδευτική και επαγγελματική του σταδιοδρομία αποκτήθηκε με προσωπικό κόπο και διαφάνεια, προσφέροντάς του γνώσεις, εμπειρίες ζωής, αμέτρητες χαρές, αλλά και απογοητεύσεις. Πιστεύει ότι είναι απαραίτητο οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά να διακατέχονται από μεράκι, διάθεση, τόλμη, καινοτόμες ιδέες, αλλά κυρίως, από αίσθημα σεμνότητας, ταπεινότητας, σεβασμού προς τους άλλους ανθρώπους και αυτοσεβασμού. Συμπεριλαβάνει τον εαυτό του σ΄ αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων και ζητά την στήριξή σας στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

  • Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ