ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Επιχειρηματίας

Ο Βαγγέλης Χατζηδάκης γεννήθηκε το 1982 στο Ηράκλειο, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο University of Central Lancashire.

Είναι επιχειρηματίας, ιδρυτής της εταιρείας παραγωγών Phat Entertainment και οργανώνει παραστάσεις, συναυλίες και φεστιβάλ σε όλη την Κρήτη. Επίσης, είναι ο κύριος διοργανωτής του Cretan Comic Con, του μεγαλύτερου φεστιβάλ κόμικς της επαρχίας. Παράλληλα, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση «Ε. Χατζηδάκης Α.Ε.» , η οποία ασχολείται με επενδύσεις ακινήτων κυρίως στο Ηράκλειο και στο Λασίθι. Σαν καλλιτέχνης, είναι ο δημιουργός της σειράς κόμικς Phat Comicz και το 2016 ήταν υποψήφιος Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κόμικς, ενώ συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ κόμικς της χώρας. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το stand up comedy το 2017, όντας ο πρώτος κρητικός stand up κωμικός. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές παραστάσεις, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε μεγάλα θέατρα δίπλα σε πολύ γνωστά ονόματα του χώρου.

Είναι η πρώτη φορά που διεκδικεί μια θέση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η υποψηφιότητά του επικεντρώνεται στην ανάδειξη του πολιτισμού, τη διεύρυνση των πολιτιστικών δρώμενων στην Κρήτη, καθώς και την εξάλειψη κάθε είδους διακρίσεων απέναντι σε οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ