ΜΠΟΜΠΟΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Αγρότης

Ο Εμμανουήλ Μπομποδάκης γεννήθηκε στις Γκαγκάλες του Δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου Κρήτης το 1972 όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Ανδεαδάκη με την οποία και έχει απέκτησε δυο κόρες.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωτογενή τομέα τον οποίο και έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις. Υπήρξε μέλος της διοίκησης της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Μεσσαράς στην οποία διετέλεσε και αντιπρόεδρος. Έπειτα υπήρξε αντιπρόσωπος της ΠΑΣΕΓΕΣ καθώς και αντιπρόσωπος στη ΚΣΟΣ (Κεντρική Συνεταιριστική Ένωσης Σουλτανίνας).
Η παρουσία του ήταν ηχηρή και στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς, εξελέγη πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γκαγκαλών –Βαλή κατά την περίοδο (2015-2019). Η συνδρομή του ήταν ισχυρή και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γκαγκαλών στον οποίο διατέλεσε και πρόεδρος.
Στις επερχόμενες εκλογές του Oκτωβρίου συντάσσομαι με την ομάδα του Σταύρου Αρναουτάκη για να συμβάλλω με τον δικό μου αγώνα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή της Μεσσαράς και γενικότερα του νομού Ηρακλείου.

  • Π.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ